Diensten.

Bij Oneffen Muur Behangen bieden wij verschillende pakketten voor afwerken van woningen. Ontdek onze behangdiensten en prijzen per m2.

Oneffen muur behang

Voor het behangen van een oneffen muur vragen wij gemiddeld € 12,99 per m2. Zodra wij de muur moeten herstellen dan is er sprake van maatwerk. Dit bepaald de prijs.

Behangen en sauzen

Zodra wij een oneffen muur moeten behangen en sauzen dan vragen wij € 15 per vierkante meter. In dit bedrag zijn de materialen inbegrepen.

A+ Totaal pakket

Het kan zijn dat wij moeten herstellen, behangen en sauzen. Op het moment dat dit nodig is dan komen wij graag eerst langs. We moeten dan een inventarisatie maken.

Moeten wij nog behang eraf halen?

Vaak zitten er nog behangresten op de muur. Wij kunnen deze ook voor je eraf halen. Zo krijg je een goede ondergrond om te kunnen behangen. Behang verwijderen van een oneffen muur vragen wij € 6 per vierkante voor.

Muren behang klaar maken

Wij werken veel samen met gestuct.nl. Een geweldig stukadoorsbedrijf met eerlijke prijzen. Zij maken voor ons de muren glad zodat wij kunnen behangen.

1 Jaar Garantie

De website van oneffenmuur.nl is onderdeel van Bouwsector Nederland. De brancheorganisatie voor vakmannen. Wij garanderen dan ook de hoogste kwaliteit en daar geven we garanties op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven