Over ons.

Bij www.oneffenmuurbehangen.nl zijn wij gespecialiseerd in renovatieprojecten. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Hoge Afwerking

Bij het behangen van een oneffen muur telt de afwerking het zwaarst. Onze experts garanderen dan ook een strak resultaat. Iets wat we al mee dan 20 jaar doen! Mocht je niet zeker weten welk pakket het beste bij je past dan kun je ons altijd even contacten. Ook in onze binnendienst zitten wandspecialisten!

Landelijke Dekking

Woon je tussen Limburg en Groningen in? Dan kunnen wij je helpen! In elke stad is oneffen muur behangen aanwezig. Je huurt dus bij ons altijd een lokale behangen of schilder die voldoen aan onze norm. Je kunt ook zien aan onze reviews dat onze diensten erg goed worden beoordeeld. 

Enkele Teamleden

Geert van Oneffen Muur Behangen. De expert op gebied van glasvezelbehang aanbrengen.

Geert Hendrik

Directeur

Heb je een oplossing nodig voor je project? Geert vind hem! Al tientallen jaren staat hij aan het hoofd van onze organisatie. Hij is ook bouwspecialist bij Advies Nederland.

Luis van Oneffen Muur Behangen. Gespecialiseerd in het behangen met renovlies.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis stuurt de behangers aan. Het maakt niet uit om het om glasvliesbehangglasweefselbehang of scanbehang gaat. Hij regelt het voor je!

Sander van Oneffen Muur Behangen. De specialist op het gebied van wandafwerking.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Onze agendabeheer virtual assistant is Sander. Een geweldige planner die er altijd voor zorgt dat wij vol zitten maar wel tijd genoeg hebben om vakwerk te leveren.

Start binnenkort je een renovatieproject?

Onze specialiteit ligt op het gebied van renovatie. Dus mocht een renovatiewoning bezitten dan nemen wij graag de klus vrijblijvend met je door. Vraag een offerte aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven